Brukerverktøy

Nettstedverktøy


start

Troppstur

Til helga blir det troppstur til Stavsjøen.

Oppmøte ved Stavsjøen/Abrahallen lørdag 11. juni kl 1000

Avslutting ved Stavsjøen søndag 12. juni kl 1500

Vi skal padle en del kano, prøve litt geocaching og orientering. Er det bra vær blir det sikkert muligheter for litt bading også. Det blir også litt tid til egen aktivitet, så om noen vil fikse litt kan de ta med fiskestang.

Speiderne må ha med vanlig utstyr for en overnatting ute. Det er viktig å pakke ting i poser så det holdes tørt om det skulle falle i vannet under padling. Vi skal sove i gapahuk.

Speideren må ha med klær egnet for kanopadling, gjerne møte opp i dette eller ha det lett tilgjengelig. Klær for kanopadling: ULL undertøy, tette regnklær, badesko/sko en kan være våte i. Flytevest. Vannet kan være kaldt enda, og da vil denne bekledningen fungere som en våtdrakt om en skulle havne i vannet. Speideren fikk i høst trene litt på å redde meg fra vannet, kanskje blir det mulighet for å prøve å bli reddet denne gangen. Det skjer bare om de stiller i rett bekledning!

Mat: Vi skal lage all mat i fellesskap på bål/kokeapparat. Det blir pølser med pinnebrød og brød laget på bål til lunsj. Middag blir taco. Mulig suppe til kvelds. Havregrøt til frokost (speidertur variant, så dere kan lure på hva det er). Troppsleder handler inn til dette.
Ta med drikke selv (kanskje litt ekstra om det blir varmt).
Ta med et pålegg til bålbrødene (ost / kjøttpålegg kan bli bra ostesmørbrød).

Ta med 50kr for maten som blir kjøpt inn.

Påmelding innen kl 2359 torsdag kveld til troppsleder på mail eller sms.

Spørsmål? Ta kontakt med troppsleder

Tor Erik Leistad
Mobil: 900 61 370
E-post: vikhamarspeidergruppe+troppsleder@gmail.com

2016/06/05 19:21 · Tor Erik Leistad

TSF 2016

Helgen 29.april til 1.mai er det TSF på Sverresborg i Trondheim. Troppen deltar hele helga, mens flokken deltar fra lørdag morgen.

Troppen:

Oppmøte: kl 1900 ved Sverresborg.
Innkjøring fra Riiser-Larsens vei v Sverresli barnehage (baksiden av museumsområdet).

Avsluttning: ca kl 1500 (premieutdeling starter 1430)
Hentes på samme sted.

Under TSF skal speiderpatruljen klare seg helt selv og konkurrere mot andre patruljer fra Sør- og Nord-Trøndelag. Ledere fra gruppen vil bo i egen leir et lite stykke unna i tilfelle noe skulle skje, men har i utgangspunktet ikke lov til å gå inn på området speider holder på eller hjelpe speiderne i noen av aktivitetene.

Speiderne må ha med vanlig tur-utstyr for å kunne være ute hele helga. Det kan være surt og kaldt også på denne årstiden, så husk varme klær, lue og votter (det snødde i fjor). Husk å ta med skrivesaker og papir/notisblokk. Noen farge-tusjer kan også være kjekt. Husk også speiderskjorte (om du har) og skjerf (ha på dette når du kommer).

Speiderne må ha med tørrmat til frokost, lunsj og kveldsmat. Husk drikkeflaske.
Ta med 50kr for å dekke middag lørdag. Speiderne planla middag på mandag, den skulle handles inn av patruljefører.

Deltaker avgift dekkes av gruppen.

Mer info: http://sortrondelag.scout.no/?id=302
http://sortrondelag.scout.no/arrangementer/?id=250

Ved eventuelle spørsmål så ta kontakt med troppsleder
Tor Erik Leistad
Mobil: 900 61 370
E-post: vikhamarspeidergruppe+troppsleder@gmail.com

2016/04/13 21:40 · Tor Erik Leistad

Troppstur med TSF forberedelser

Når: 1. - 3. April

Turen er sammen med andre grupper fra Trondheim, og vi vil fokusere på forberedelser til TSF.

Mer info kommer.

2016/03/14 21:04 · Tor Erik Leistad

Isfisketur for flokk og tropp

Søndag 07. februar 2016 kl 1000 – 1500

Oppmøte ved Abrahallen kl 1000

Hei, vi inviterer til isfiske på Stavsjøen, Malvikmarka, forspeidere i gruppen. Foreldre og søsken kan gjerne bli med.

Vi håper på en fin dag på isen med masse!! fisk.(Yr.no lover oss kjøligere vær, fisken må vi vel ordne med selv!) Vi gjør opp bål så vi kan grille mat og varme oss.

Ta med deg godt med varm drikke, varmt fottøy, noe å sitte på, god matpakke/enkel grillmat og ikke glem fiskeutstyr. De som har isbor tar med det.

Det er bra med snø i marka, så det er best å komme fram med ski. Får vi tid vil vi også gå litt på ski rundt/nær Stavsjøen.

NB: De som kan ta med isbor gir Ingvar (93400370) tilbakemelding om det.

2016/01/30 14:46 · Tor Erik Leistad

Oppstart 2016

Godt Nyttår alle sammen!

Vikhamar Speidergruppe starter opp igjen mandag 11. januar på speiderhuset.

Flokken starter kl 1700 og holder på til kl 1830.

Troppen starter kl 1830 og holder på til kl 2000.

Husk alltid å ha på klær for å kunne være ute da vi vanligvis er litt ute på hvert møte. Husk også refleks når du går til og fra speidermøtet.

mvh Lederne i Vikhamar Speidergruppe

2016/01/08 09:27 · Tor Erik Leistad

Juleavsluttning

Juleavslutning Vikhamar speidergruppe Søndag 13. desember 2015 kl 1300 på Speiderhuset.

Julen nærmer seg raskt, og snart skal vi ha juleavslutning. Vi samles på Speiderhuset kl 1300 og regner med å holde på 2-3 timer.

Det blir forskjellige bidrag, vi skal ha glimt fra aktiviteter i 2015, opptakelse av nye speidere i troppen og i tillegg orientere om opplegg i 2016.

Vi ber om at den enkelte familie tar med noe å spise, drikke ordnes av gruppen. Hver speider tar i tillegg med en gevinst til utlodning (loddene koster kr 5 pr stk).

Vi ønsker alle velkommen, både speidere, søsken, foreldre og besteforeldre !

Speiderhilsen lederne i Vikhamar speidergruppe Hundhamaren 30.november 2015

2015/12/06 18:08 · Tor Erik Leistad

Troppstur på speiderhuset

Til helga er det troppstur på speiderhuset. Vi vil kose oss med litt juleforbredelser og andre ting. Noen av aktivitetene vil være pepperkake baking, middag (noe godt), film, og vi vil gå igjennom de siste forbredelsene for de som skal tas opp som medlemmer i troppen på juleavsluttningen (alle som startet i troppen i høst).

Oppmøte: Lørdag kl 1100 på speiderhuset.
Avsluttning: Søndag kl 1500 på speiderhuset.

Speiderne må ha med vanlig tur utstyr. Noen aktiviteter kan bli ute, og en må ha med klær for å kunne være ute. En må også ha med kopper og fat for å spise på og med. Tørrmat og drikke til frokost, lunsj og kvelds. Sovepose og liggeunderlag. Om noen vil sove ut så er det en mulighet. Om noen har pepperkakeformer så kan de ta med det også til pepperkake bakingen.

Påmelding innen fredag kl 1800 til troppsleder.
Tor Erik Leistad
Mobil: 900 61 370
E-post: vikhamarspeidergruppe+troppsleder@gmail.com

2015/12/01 19:34 · Tor Erik Leistad

Troppsmøte i Pirbadet

Mandag 30. november blir det speidermøte i Pirbadet. Vi vil jobbe med merke for «livredning fra vann», http://www.speiderbasen.no/vis/?id=517 , «Svømming» (dekker også en del av «Idrett» merket), http://www.speiderbasen.no/vis/?id=1544, og etter det blir det tid til lek og morro.

Oppmøte kl 1750 ved inngangen til Pirbadet. Ingen går inn eller betaler før speiderleder sier at det er OK (lederne må ha oversikt over hvem som er med). Blir vi mange nok kan det hende vi får til grupperabatt. Siden det er rimelig dyr å dra i Pirbadet holder vi på til kl 2000, men om noen vil være lenger er det OK. Troppslederne (Tor Erik og Lars) vil være der til det stenger (kl 2100). Om noen ønsker å være lenger enn kl 2000 må de gi beskjed om det. Det er også viktig at speiderne gir beskjed når de drar til speiderleder slik at vi vet at alle kommer seg hjem.

Om foreldre og søsken ønsker å være med så er det greit (ingen søsken uten foreldre til stede).

Pris: 120kr opp til 15 år/145kr fra 16år. Mulig vi kan få grupperabatt om vi blir mange nok. Husk 10kr mynt til oppbevaringskap i garderobe.

2015/11/24 19:58 · Tor Erik Leistad

<< Newer entries | Older entries >>

start.txt · Sist endret: 2013/11/24 14:20 av teleistad