Brukerverktøy

Nettstedverktøy


gruppa:start

Velkommen til Vikhamar Speidergruppe

På denne siden vil du finne info om gruppa vår. Vi er ei lita speidergruppe i Malvik kommune som grenser til Trondheim, med rundt 25 medlemmer. Vi tilhører Sør-Trøndelag krets i Norges speiderforbund.

Gruppa er delt i flere enheter; flokken, troppen, og roverlaget.

Flokken, også kaldt småspeiderne, er for speidere i 3. og 4. klasse. Flokken har møter ca. annenhver uke og 1-2 overnattingsturer i halvåret.

Troppen er for speidere i 5. til 10. klasse. Troppen er delt inn i patruljer. Troppen har møter hver mandag (for utenom skoleferiene) og ca. 2-5 turer i halvåret.

Roverlaget er for speidere i alderen 16 til 25 år.

Terminlista for gruppa kan du finne her: Terminliste

Gruppa har et speiderhus og en hytte som vi bruker til møter og turer.

For mer info om de forskjellige enhetene, aktiviteter og annet speider relatert materiale, klikk deg videre inn på siden.

Hva trenger jeg for å bli speider

Ikke mye. På vanlige møter trenger en ikke noe spesielt, men det er fint om en skaffer seg speiderskjort etterhvert. Har du speiderskorte er det fint om du bruker den på møtene. Speiderskorte kan bestilles på http://speider-sport.no/. Speiderskjerf får du når du blir tatt opp som medlem i gruppa.

På turer trenger en utstyr for å kunne være ute i all slags vær, men det trenger ikke være av den dyreste sorten. Vi prøver å tilpasse turer etter speidernes ferdigheter og utstyr.

FIXME Lag side med utstyrsliste for sommer og vinter.

Vil du bli speider?

Vil du være med oss og oppleve eventyrene? Ta gjerne kontakt med en av lederne i gruppa eller les mer om aktivitetene våre her på nettsidene. Du kan også lære mer om speiding på Norges Speiderforbund sine nettsider eller andre trønderspeidere på kretsens nettsider. Kontingenten er på 850kr. Dette dekker gruppekontingent, kretskontingent, og forbundskontingent. Speidere som starter på høsten betaler halv kontingent.

FIXME Lag en side med innmeldingskjema.

Vil du bli speiderleder?

Alle som er 16 år eller eldre kan bli ledere i Vikhamar speidergruppe. Det er ingen krav om forkunnskaper om speiding, men veldig positivt dersom du har grunnleggende kjennskap til speiderbevegelsen. Alle ledere får tilbud om kurs gjennom Norges speiderforbund. Ledertreningen kan startes det året speideren fyller 15. Alle nye ledere får også ta kurs, og det er kurs spesielt tilpasset ledere uten tidligere speiderbakgrunn. Ledere betaler samme kontingent som speidere.

Speidergruppa trenger flere ledere for å kunne gi et godt tilbud til speiderne våre! Ta kontakt med en av lederne for mer informasjon.

Oppdatering av medlemsdata

Har du endret adresse, mail adresse, telefon nummer eller annen medlemsdata er det fint om du husker å oppdatere dette på https://min.speiding.no/. Hvis du er i tvil om hvordan det skal gjøres så kan du sende informasjon om endringene til en av lederne som kan oppdatere medlemsregisteret for deg. Du kan også benytte deg av dette skjema for å sende beskjed til lederne i gruppa: innmeldingsskjema.

Organisasjonsinformasjon

Vikhamar speidergruppe er tilsluttet Norges Speiderforbund. Våre lover er i sin helhet tilsvarende NSFs vedtekter, lover og reglement. Organisasjonsnummer for gruppa er 989588508. Gruppa er registrert som forening/lag i Brønnøysundregistrene. Leder er Ingvar Tøndel.

Forsikring av speiderne og lederne

Alle som deltar på aktiviteter i speiderregi er forsikret gjennom betaling av kontingenten. Forsikringen er en ulykkesforsikring som dekker både dødsfall, invaliditet, skader og behandling og som utbetales til speideren eller speiderens familie. I tillegg er alle ledere ansvarsforsikret om noen i gruppa skulle bli skadet. Forsikringsordningen håndteres av If som har døgnåpen kundetelefon på 02400.

Vikhamar Speidergruppes logo

Logoen for Vikhamar speidergruppe består av en blå V og en rød S som er slynget rundt V-en. Ordet «Vikhamar» skrives nedover på V-ens venstre side. Logoen kan brukes med eller uten skygge. Fargekoder for rød er Pantone 032C, CMYK 0 87 99 0, hex #e53d17. Fargekoder for blå er Pantone 072C, CMYK 100 82 0 0, hex #004192.

gruppa/start.txt · Sist endret: 2015/03/22 20:43 av teleistad